We zijn het dansen nog niet verleerd, wat jullie?!

Wat was het een mooie Goede Vrijdag vandaag en dan hebben we nog een heerlijk lang en zonnig Paasweekend voor de boeg. Een weekend gevuld met eieren zoeken, Paasontbijten, brunchen en lunchen terwijl de Matthäus-Passion op de achtergrond uit de speakers klinkt. Maar er is nog iets dat ons hart sneller doet kloppen, iets waar we twee jaar reikhalzend naar hebben uitgekeken! Wat is datgene zal je nu vast denken.

Nou, we hebben er lang op moeten wachten, na bijna twee jaar aankloten en zo goed als geen festivals is het vandaag eindelijk zover! Geen QR-code! Geen afstand! Geen regels! Maar weer ouderwets met je beste outfit aan hutjemutje vooraan bij je favoriete act op een festival! Wat hebben we hiernaar uitgekeken. De officiële aftrap van het festivalseizoen 2022!

Paaspop is vandaag van start en daarmee is het Nederlandse festivalseizoen traditioneel geopend! Verdeeld over 17 podia en arena’s staan er dit weekend 275 acts op het programma. De artiesten zullen de dagelijks 35.000 bezoekers in euforische staat brengen en het belooft dan ook de meest memorabele editie uit de geschiedenis van Paaspop te worden. Een extreem fijn moment na de tijd van stilstand.

De kop is eraf, voor een prachtig festivalseizoen, waarbij we weer samen volop kunnen dansen, lachen, zingen, flirten, drinken en feesten. De sector is er na twee jaar stilzitten helemaal klaar voor!

Geef een reactie